Lille Per & Co. står til søs

Optagelserne til den næste omgang Far til fire er i gang på Fyn, og det første billede af Lille Per til søs er klar.

Først skal biografpublikummet lige en tur tilbage til naturen, når næste Far til fire-film får premiere den 6. oktober, men ASA Film Production er allerede i fuldt sving med optagelserne til den næste omgang Far til fire og kan præsentere det første billede af Lille Per til søs.

I "Far til fire – til Søs" forbereder familien Søs og Peters bryllup. Huset er sat på den anden ende, og midt i det hele er familien tilmed nødt til at improvisere en tur til Fyn for at hjælpe Peters plejefar, Skipper.

Hans skoleskib Valborg har i tidens løb givet mange forældreløse drenge og piger en god start på livet. Men skibet er ved at forfalde og kan kun reddes, hvis Skipper vinder førstepræmien i den årlige kapsejlads for gamle træskibe i det sydfynske øhav.

På skibet møder Per den utilpassede pige Trine, som til at starte med ikke vil være ven med Per, men snart er de bedste venner og kæmper sammen for at redde Valborg først i mål, selv om rivalerne på skibet Medusa bruger feje tricks.

Claus Bjerre er instruktør på "Far til fire – til Søs" og har skrevet manuskript sammen med Thomas Glud og Anthon Carry Bidstrup. Henrik Møller-Sørensen producerer for ASA Film Production, og filmen har modtaget 6,5 mio kr. gennem Det Danske Filminstituts Markedsordning, heraf 1 mio. fra den regionale pulje.

"Far til fire – tilbage til naturen" har premiere den 6. oktober.
"Far til fire – til Søs" har forventet premiere op til efterårsferien 2012.