Limbo hitter på Xbox Live

Anmelderne elsker det – og publikum følger trop. Det udtryksfulde danskproducerede computerspil "Limbo" er nu det bedst bedømte og bedst sælgende spil på Xbox Live Arcade.

Microsoft Xbox Live er med ca. 40 mio. medlemmer verdens største online spilforum af sin slags. Her kan indehavere af Xbox 360-konsoller blandt andet købe spil og belønne dem med stjerner – og det har de i høj grad gjort med det danskudviklede platformspil "Limbo".

Selvom "Limbo" kun har været til salg siden den 21. juli 2010, topper det den aktuelle liste over Xbox Live Arcade's bedst bedømte og bedst sælgende spil:

Fakta

New Danish Screen - Spilstøtteordning blev oprettet som en del af Filmforliget for 2007-2010, for at støtte danske talenter inden for udvikling af computerspil til børn. New Danish Screen er etableret i et samarbejde mellem Danmarks Radio, TV 2 og Det Danske Filminstitut og har til huse hos Filminstituttet.

Trailer

limbo-xbox-live-09.08.2010
Kilde: Xbox Live Marketplace.

"Limbo" er det første danskudviklede spil, der har opnået distribution via Microsoft Xbox Live. Spillet er udviklet af Playdead og har modtaget støtte fra New Danish Screen – Spilordningen.