Lise Lense-Møller nomineret til årets producer

Lise Lense-Møller fra Magic Hour Films, er nomineret til en Producer's Guild Award for sit arbejde med "Burma VJ – reporter i et lukket land".

Det er brancheorganisationen The Producers Guild of America, der har nomineret Lise Lense-Møller fra Magic Hour Films, som Årets Producer af en dokumentarfilm.

Anders Østergaards roste film "Burma VJ – reporter i et lukket land" handler om en gruppe burmesiske videojournalister, som satte livet på spil for at kunne bringe billeder til resten af verden under munke- og folkeopstanden i Burma.

"Burma VJ – reporter i et lukket land" har modtaget over 30 priser, bl.a. hovedprisen og menneskerettighedsprisen på verdens største dokumentarfilmfestival, IDFA 2008, i Amsterdam. Derudover er det blevet til to priser på CPH:DOX 2008, en pris for klipning på Sundance Film Festival 2009, den Internationale Menneskerettighedspris på Berlin Filmfestivalen 2009 og senest prisen for Bedste Biograf-dokumentarfilm ved den britiske Grierson Awards Night. Filmen er desuden shortlisted til en Oscar-nominering.

Vinderne af PGA-priserne vil blive offentliggjort den 24. januar.