Livet på lagnerne

TV. Kom på besøg i 31 helt almindelige pars soveværelser og hør, hvordan kærligheds- og sexlivet udfolder sig, når dk4 fra den 1. marts viser programserien "Livet på lagnerne". Serien er støttet af Public Service Puljen.

Kodeordene er kærlighed, ærlighed og mangfoldighed, når dk4 fra den 1. marts kl. 19 og 23.30 og hver aften måneden ud viser programserien "Livet på lagnerne".

I 31 programmer á 10 minutter inviteres seerne indenfor i helt almindelige menneskers soveværelser og får parrenes intime bekendelser om kærligheden til hinanden, sexlivet og parforholdets op- og nedture.

Public Service Puljen

Public Service Puljen er en del af 'Mediepolitisk aftale 2011-2014'. Puljens midler er på 37,5 millioner kroner årligt og skal anvendes til at støtte udvikling og produktion af dansk tv-drama, tv-dokumentar, programmer til børn og unge samt radio.

Ved støttetildelingen lægges der vægt på, at et støttet program i indhold, form og udtryk repræsenterer originalitet i forhold til det traditionelle udbud af programmer, der udsendes på de kommercielle tv- og radiostationer i Danmark, og hermed bidrager til den kreative udvikling inden for dansk public service-produktion. Puljen støtter tv-drama, der er kendetegnet af originalitet, betydning og kvalitet.

Læs mere om Public Service Puljen.

Mød bl.a. Ulla og Brian for hvem karriere og stress reducerede livet på lagnerne til ren discount – indtil de opdagede erotikkens åndelige dimensioner, som satte helt nye standarder for sexlivet:

"Livet på lagnerne" sendes på dk4 hver aften fra den 1. marts – til den 31. marts. Sendetidspunkter findes på www.dk4.dk/tv-guide. Serien er produceret af Copenhagen Film & TV for dk4 med støtte fra Det Danske Filminstituts Public Service Pulje.