Looking for Exits får nordamerikansk premiere

INTERNATIONALT. Kristoffer Hegnsvads dokumentar "Looking for Exits" fortæller historien om den hurtigst flyvende kvinde i verden, wingsuit basejumperen Ellen Brennan. Filmen får nu nordamerikansk premiere på Hot Springs festivalen. 

Dagligt bestiger Ellen Brennan tårnhøje klipper og kaster sig ud over kanten. Sportsgrenen hedder wingsuit basejumping og går ud på at springe ud fra klipper, ofte højere end skydækket, for dernæst at svæve til jorden med op mod 240 km/t kun iført en poset dragt med vinger.

Dokumentaren kombinerer smukke naturbilleder med et podcast-lignende interview med Ellen Brennan, hvor hun fortæller om sit liv dedikeret til ekstremsporten.

I Danmark har "Looking for Exits" haft en anderledes release end de fleste dokumentarfilm, da den har været udstillet som kunstinstallation på både Brandts Klædefabrik og Louisiana. 

Nu får dokumentaren sin nordamerikanske premiere på den prestigefulde Hot Springs Documentary Film Festival, hvor den også deltager i hovedkonkurrencen. Festivalen er Amerikas ældste non-fiktion festival, og løber af stablen fra den 7. til 16. oktober i Arkansas.

Læs mere om Hot Springs Documentary Film Festival. 

Teaser