Magtens Korridorer – Strikkeklub på alufælge

PREMIERE. Andreas Haaning Christiansens nye kærlig-humoristiske dokumentarfilm om fritidsbandet "Magtens Korridorer", der uden større ambitioner alligevel fik et folkeligt gennembrud, har premiere torsdag den 21. oktober.

Efter eget udsagn var de ikke alene uambitiøse – de spillede også "ad helvede til". De var fritidsmusikere, der gik til musik, ligesom nogen går til fodbold og andre måske går i strikkeklub. Så det kom bag på Magtens Korridorer, da radioen, koncertmiljøet og rockelskere i hele landet pludselig omfavnede bandet og gjorde dem så meget til folkeeje, at de i 2006 stod på Roskilde Festivalens Orange scene.

"Magtens Korridorer – Strikkeklub på alufælge" har biografpremiere torsdag den 21. oktober og giver et humoristisk indblik i gymnasielæreren, forskeren og familiefædrene, som pludselig skal kombinere det civile liv med en uventet succesfuld musikkarriere. Det hele krydret med anekdoter fra bandets historie og intime indblik i den kreative proces under tilblivelsen af bandets seneste album "Milan Alle".

Filmen er instrueret af Andreas Haaning Christiansen, der tidligere har instrueret "Sleep Good - Rock Well" om det finske rockband "22-Pistepirkko".

Tid: Fra den 21. oktober
Sted: VesterVovVov (København), Øst For Paradis (Århus) og Biffen (Aalborg). Og fra den 28. oktober i Cafébiografen (Odense).

Trailer

MagtensKorridorer-poster