MandagsDokumentar starter ny sæson

FILMKLUB. MandagsDokumentar er klar med nyt program for efteråret 2015. Sæsonen starter Mandag den 31. august med en aften dedikeret til afdøde filminstruktør Finn Nørgaard. 

På mandag starter endnu en omgang MandagsDokumentar i PH Cafeen på Vesterbro. Sæsonens første arrangement er viet til mindet om instruktør Finn Nørgaard, der på tragisk vis blev skudt og dræbt, da han deltog i et debatmøde på Krudttønden på Østerbro. På aftenen vises Finn Nørgaards seneste film "Fængsel - forbudt for børn" sammen med filmen "En anden vej". Aftenens program er tilrettelagt af Finn Nørgaards venner og kollegaer Thomas Bartels og Torben Larsen, der også vil være til stede.  

Efterårets program byder på visning af blandt andet "Ekstra Bladet – Uden for citat", hvor chefredaktør Poul Madsen deltager i en efterfølgende debat, "Life is Sacred" med instruktør Andreas Dalsgaard som gæst, "Moussa Diallo – manden og musikken", hvor instruktør Helle Toft Jensen deltager, samt meget mere.

MandagsDokumentar er etableret i samarbejde med en række filmfolk og Politiken. Det levende møde med filmfolk og publikum er i centrum, når filmklubben viser håndplukkede dokumentarfilm. Der er således inviteret  instruktører, forfattere eller lignende til at deltage i debat omkring filmene efter alle visninger.  

MandagsDokumentar er støttet af Nordisk Film Fonden, Filmkopi, PH Cafeen og Det Danske Filminstitut.

MandagsDokumentars program for efterårets 2015. 

Begivenhed: MandagsDokumentar
Tid: efterår 2015, start 31. august kl. 19.30
Sted: PH Cafeen, Rejsestaldene, Halmtorvet 9 A, 1700 København V
Billetsalg: Mandagsdokumentar.dk og tlf. 3321 8180