Martin Strange-Hansens mobilfilm hædret

Billede til artiklen Martin Strange Hansens mobilfilm hædret
Ved den igangværende "The Webby Awards" som hædrer særligt veludførte webproduktioner, er Martin Strange-Hansens mobilfilmkoncept "Pinly og Flau" netop blevet anerkendt med titlen "Official Honoree".

Siden 1996 har The International Academy of Digital Arts and Sciences, der i dag tæller et panel på 550 eksperter i digital kommunikation, udpeget fremtrædende digitale produktioner. Fra et udvalg af næsten 10.000 deltagende projekter anerkendes de bedste 15 % med titlen "Official Honoree" - heriblandt "Pinly og Flau".

"Pinly og Flau" er 6 små fortællinger om pinlige teenageoplevelser fortalt gennem to animerede hovedpersoner, tvillingerne Pinly og Flau. Serien er baseret på unges virkelige oplevelser, som blev indhentet via TV 2's hjemmeside for børn, og de korte afsnit, også kaldt webisoder eller mobisoder, er fremstillet specifikt til web og mobiltelefoner.

"Pinly og Flau" er produceret i 2008 af Ole Tornbjerg for Koncern TV- og Filmproduktion og støttet af Det Danske Filminstitut og TV 2. Du kan se alle 6 afsnit nedenfor.

Læs mere om "mobilfilm" på dfi.dk/pressroom/mobilfilm og teddy.tv2.dk/minifilm
Læs mere om webbyawards.com

[Foto: Framegrab fra "Pinly og Flau"]