Med et barn i maven

CPH:DOX. "Olmo & The Seagull" af danske Lea Glob og brasilianske Petra Costa får premiere 11. november i NORDIC:DOX konkurrenceprogrammet på CPH:DOX. Instruktørparret skildrer en fransk skuespillerindes eksistentielle rejse igennem ni måneders graviditet.

I ti år har Olivia været skuespiller på det berømte Theatre du Soleil i Paris, hvor hun mødte sin kæreste Serge, der også er skuespiller. Olivia har gennem sit liv nydt at være centrum for andres opmærksomhed, men da hun bliver gravid, må hun indstille sig på et nyt liv.

Glob og Costa har tolket denne følelsesmæssigt ladede tid i kæresteparrets liv i dramatiserede reenactments. "Olmo & The Seagull" bliver dermed en hybriddokumentar med rødder i den klassiske teatertradition. De to skuespillere spiller sig selv, men dramatiserer deres oplevelser af den ændrede dynamik mellem dem. Til at begynde med er de opløftede af nyheden om det kommende barn, men som graviditeten skrider frem, bliver Olivia nødt til at konfrontere sine indre dæmoner og usikkerhed og prøve at opbygge en ny måde at anskue livet og kærligheden på.

Billetter

CPH:DOX 2014

"Olmo and the Seagull" har dansk premiere den 11. november 2014 under dokumentarfestivalen CPH:DOX og spiller på følgende datoer:

Cinemateket: 11. november kl. 21.45

Dagmar Teatret: 13. november kl. 14.20

Gloria: 15. november kl. 21.30

Mere information og billetter.

Lea Glob vandt Den gyldne panda for mest innovative dokumentar på Sichuan TV Festival i Kina for sin afgangsfilm fra Filmskolen "Mødet med min far Kasper Højhat". "Olmo & The Seagull" er hendes første film i spillefilmslængde. Filmen er produceret af Charlotte Pedersen for Zentropa med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Billetter 

"Olmo and the Seagull" har dansk premiere den 11. november 2014 under dokumentarfestivalen CPH:DOX og spiller på følgende datoer:

  • Cinemateket: 11. november kl. 21.45
  • Dagmar Teatret: 13. november kl. 14.20
  • Gloria: 15. november kl. 21.30

Mere information og billetter.