Mediestream på biblioteket

FORSKNING. Statsbibliotekets nye streamingtjeneste Mediestream giver adgang til 1.000.000 danske tv- og radioudsendelser og mere end 50.000 tv- og biografreklamer. Få adgang til Mediestream via Det Danske Filminstituts bibliotek.

Statsbiblioteket streamingtjeneste giver hovedsageligt studerende og forskere mulighed for at gå på opdagelse i en million udsendelser fra Statsbibliotekets unikke samling af dansk radio og tv, samt mere end 50.000 tv- og biografreklamer.

Mediestream indeholder radio- og tv-udsendelser sendt på udvalgte danske kanaler siden december 2005 og opdateres løbende med det nyeste radio og tv. På sigt vil også ældre udsendelser blive gjort tilgængelige. Mediestream giver desuden afgang til biografreklamer fra perioden 1954-1995 og TV2-reklamer fra 1988-2005.

Mediestream kan frit benyttes via Det Danske Filminstituts bibliotek, Statsbiblioteket og Det Kongelige Bibliotek. På grund af ophavsretten er det ikke muligt at give brugere online adgang fra andre steder – dog med undtagelse af forskere og studerende på en længere videregående uddannelse. Du kan dog søge i arkivet hjemmefra uden at kunne se og høre materialet.

Læs mere om Mediestream på www.dfi.dk/Filmhuset/Biblioteket/Mediestream.aspx eller på Mediestreams hjemmeside.

Tags: Bibliotek