Meget har du budt os, Egon...

Ja, meget har Egon budt Yvonne, Benny og Kjeld igennem årene. Nu er tiden kommet til et helt nyt format - Olsen Banden i 3D. Se teaseren til den kommende "Olsen Banden på de bonede gulve".

Nordisk Film og producenterne A. Film A/S, der står bag "Terkel i knibe" og "Rejsen til Saturn", er til efteråret klar med en nyfortolkning af Olsen Banden.

Egon, Kjeld og Benny får endnu en chance for at skyde papegøjen og snyde deres fjende Hallandsen i den animerede komedie om de tre sympatiske og underholdende småforbrydere med de mange planer om rigdom og luksus.

Designet af karaktererne er inspireret af de plakater, som Aage Lundvald lavede til de oprindelige film. Figurerne på Lundvalds plakater havde store hoveder med ofte karikerede udgaver af skuespillernes ansigter, balancerende på små spinkle kroppe.

Martin Buch, Nicolaj Kopernikus, Esben Pretzmann og Annette Heick er blandt de skuespillere, der lægger stemmer til de kendte figurer.

"Olsen Banden på de bonede gulve" i 3D når de danske biografer den 14. oktober. Filmen er instrueret af Jørgen Lerdam og produceret af Thomas Radoor og Thomas Heinesen for Nordisk Film og A. Film A/S. Filmen har modtaget støtte fra Det Danske Filminstitut.

OlsenBanden_Teaser_Poster_70x100