Mille Dinesen og Ulrich Thomsen i ny romantisk komedie

NY FILM. Optagelserne er netop begyndt på Lars Kaalunds debutfilm 'Rør ved mig' med Mille Dinesen i hovedrollen som succesrig læge, der får vendt op og ned på sine forestillinger om kærligheden og det vigtige i livet. Filmen har premiere i november 2021.

Optagelserne har allerede været i gang i et par dage til Lars Kaalund og Deluca Films 'Rør ved mig', en romantisk komedie der udspiller sig i Aarhus med Mille Dinesen i den altafgørende hovedrolle. Kaalund, der er en erfaren teaterinstruktør, og som også instruerede Mille Dinesen i TV 2's komedieserie 'Rita', får hermed sin spillefilmdebut.

Dinesen spiller lægen Maja, der snart har udsigt til at blive overlæge. Hun bor sammen med sin mand, Claes, og deres teenagesøn, Magnus, i et skønt hus, der snart får en flot og dyr tilbygning. Det kommer som et chok, da Claes efter en "tænkepause" i Dubai fortæller, at han vil skilles, og at Maja bare lige kan logge på Borgerservice med Nem-id og vælge rubrikken "straksskilsmisse". Maja er i frit fald, men forsøger stædigt at genvinde styringen over sit liv. Samtidig med at hun kaster sig ud i at swipe på Tinder og tylle rosé, forelsker hun sig hovedkulds i den 20 år yngre studerende, Andreas. Men i sin genopdagelse af sig selv kommer Maja til at svigte sit kæreste eje, sønnen Magnus, som er i gang med et klassisk teenageoprør. Måske er tiden inde til at slippe kontrollen og finde ud af, hvem Maja egentlig ønsker at være?

Ulrich Thomsen spiller Claes, mens Kasper Kruse Svabo og Troels Kortegaard Ullerup ses i rollerne som henholdsvis sønnen Magnus og den unge studerende Andreas. Øvrige medvirkende tæller Mia Lyhne, Mille Lehfeldt og Casper Crump.

Manuskriptet er skrevet af Morten Dragsted i samarbejde med instruktør Lars Kaalund, Maggie Olkuska er fotograf, og Wadt Thomsen og Morten Rasmussen producerer for Deluca Film. 'Rør ved mig' er støttet af Det Danske Filminstitut via Markedsordningen, TV 2 og Den Vestdanske Filmpulje, og distributør er Scanbox Entertainment.

Filmen har biografpremeire den 4. november 2021.

På optagelse med Ulrich Thomsen, Mille Dinesen og instruktør Lars Kaalund. Foto: Henrik Ohsten