Min avatar og mig på Filmstriben

FILMSTRIBEN. Der er en hårfin grænse mellem Real Life og Second Life, og det opleves på godt og ondt i Mikkel Stolt og Bente Miltons film.

Mikkel er træt af sit grå og kedelige liv. Alt ændrer sig, da han træder ind i Second Life-universet, hvor han bliver til den bredskuldrede og succesfulde instruktør Mike Stolt, og møder den smukke avatar Helena. Hurtigt glemmer Mikkel alt om det virkelige liv, men grådigheden får ham til at miste alt – i begge verdener.

"Min avatar og mig" er blevet optaget i "virkeligheden" samt i Second life, hvor instruktørerne Mikkel Stolt og Bente Milton samarbejdede med fotografen Rob, der ledte til avataren Helena. Den dag i dag vides det ikke, hvem der står bag den kvindelige avatar. Dog virker illusionen fint for Stolt, hvis avatar falder pladask for den animerede blonde bombshell.

"Man føler virkelig, at man står sammen med en kvinde. Godt nok ligner hun en tegneseriefigur, men bare det visuelle gør, at man kan synes, hun er lækker, selvom jeg godt ved, at hun måske er en bulgarsk buschauffør med hår på brystet," sagde Mikkel Stolt, da filmen fik biografpremiere.

"Min avatar og mig" er blevet vist i biografen under DOX BIO, online i Second Life og i verdens første virtuelle biograf på nettet, Constellation.

Nu er filmen også tilgængelig på Filmstriben til brug i undervisning og til gennemsyn på biblioteker.

Filmen er produceret af instruktørerne Bente Milton og Mikkel Stolt med støtte fra New Danish Screen.

Se filmen til undervisningsbrug.
Se filmen på biblioteket.