Min søsters børn på settet

PRODUKTION. Optagelserne er i fuld gang til "Min søsters børn alene hjemme", der får premiere til februar.

Pas på! Min søsters børn kommer til at gøre nabolaget usikkert, når mor og far stikker af på sommerferie til New York, og Onkel Erik skal passe børnene hjemme.

Hvor galt det kan gå, er det først muligt at se fra 2. februar næste år, hvor der er premiere på "Min søsters børn alene hjemme", som for tiden er under optagelse med instruktør Martin Miehe-Renard ved roret.

Mens forældrene er væk, benytter Jan og Michael sig af lejligheden til at snuppe en lille køretur i fars nye sportsvogn, som de kommer til at smadre. For at dække over ulykken må Blob, Pusle, Jan, Michael og Amalie skaffe 30.000 kr., så bilen kan blive repareret, inden forældrene kommer hjem. Børnene får overtalt Onkel Erik til, at de kan drive hotel i deres eget hjem for at tjene pengene ind, men der begynder at dukke suspekte gæster op, og fru Flinth får nys om, at noget er på færde.

Ud over børnene og Peter Mygind tæller rollelisten navne som Mille Dinesen, Ditte Hansen, Troels Malling, Brian Lykke, Louise Mieritz, Helle Dolleris, Asger Reher, Søren Vejby og Caspar Phillipson.

"Min søsters børn alene hjemme" har modtaget produktionsstøtte på 6 mio. kr. gennem 60/40-ordningen. Michael Obel producerer for Obel Film.

Premiere den 2. februar 2012