MIX Copenhagen starter

FESTIVAL. Der er film for enhver smag, når MIX Copenhagen ruller den røde løber ud i aften. Festivalen løber frem til den 30. oktober.

I aften begynder MIX Copenhagen | LesbianGayBiTrans Film Festival. Med flere film og events i programmet end nogensinde før, to nye priser og et nyt festivalnavn sætter festivalen i år ekstra fokus seksuel mangfoldighed.

"Det er vigtigt at vise film, der rummer forskellige former for seksualitet, på samme måde som virkeligheden også gør det. Folk identificerer sig med det de ser og hører, og derfor er det vigtigt, at man også kan se sig selv repræsenteret på det store lærred," fortæller festivalens leder Kirstine Mølgaard.

Festivalen, der har eksisteret i 26 år, skiftede i år navn fra "Copenhagen Lesbian and Gay festival" til "MIX Copenhagen". Ifølge Kirstine Mølgaard skal navnet være med til at vise, at festivalen er åben fest for alle.

MIX Copenhagen | LesbianGayBiTrans Film Festival løber fra den 21. til 30. oktober. Den er støttet af Det Danske Filminstitut.

Læs mere og bestil billetter på  www.mixcopenhagen.dk