MIX-program på gaden nu

FESTIVAL. Filmfestivalen MIX COPENHAGEN LesbianGayBiTrans, der løber af stablen den 19.-28. oktober, er nu klar med program.

Programmet til årets MIX COPENHAGEN filmfestival er nu på gaden. Igen i år sætter festivalen fokus på temaerne køn, seksualitet og identitet.

Den røde løber rulles i år ud foran Empire Bio på Nørrebro, når festivalen skydes i gang med premiere på Iben Haahr Andersens dokumentar "My Love – The Story of Poul and Mai". En film om bundgarnsfiskeren Poul, der i en alder af 62 møder sit livs kærlighed: Han hedder Mai og kommer fra Thailand. Instruktør Iben Haahr Andersen og filmholdet vil være til stede ved visningen. Før filmen byder MIX COPENHAGEN på drinks, og efter filmen er der fest. Læs mere om åbningsaftenen her.

Forsalget til festivalen starter tirsdag den. 18. september, og billetter skal bestilles og købes i den biograf, hvor filmen vises. I år har festivalen hovedsæde i Empire Bio på Nørrebro, hvor klippekort til syv film kan købes. Find info om billetter og om biografer her.

MIX Copenhagen bliver arrangeret af en gruppe på 16 frivillige. Festivalen ønsker at give LGBT-miljøet plads på filmlærredet og præsentere publikum for produktioner, som ellers ikke er tilgængelige i almindelig filmdistribution. Programmet indeholder både kort-, spille og dokumentarfilm.

MIX Copenhagen er støttet af Det Danske Filminstitut.

Læs mere på www.mixcopenhagen.dk