Musikvideo og trailer til ID:A

TRAILER. Der er smæk for skillingen i den højspændte, danske thriller "ID:A", der om en måned får premiere, og der er nu udsendt både trailer og musikvideo

Christian E. Christiansens nye film "ID:A" har premiere den 24. november, og traileren kan nu ses.

Med den amerikansk producerede gyserfilm "The Roommate" demonstrerede instruktøren tidligere på året sin evne til at få publikum op af sæderne.

I "ID:A" spiller Tuva Novotny hovedrollen som Aliena, der vågner op ved en flod i Frankrig med et stort ar på maven, en taske med 2 millioner Euro og uden erindring om, hvad der er sket. Hun jages af mystiske mænd og må kæmpe for at genfinde sin identitet, mens hun er på flugt.

I filmen medvirker desuden Carsten Bjørnlund, Flemming Enevold, Rogier Philipoom, John Buijsman og Jens Jørn Spottag. Louise Vesth har produceret for Zentropa med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Musikvideo med Dúné

Dúné har til "ID:A" genindspillet Talk Talk's "Life's What You Make It", og filmens musikvideo er netop frigivet.

"'Life's What You Make It' er et af de der ultimative hits fra min barndom, som har fulgt mig hele livet", fortæller Christian E. Christiansen. "Den simple, ja næsten banale tekst, er evigt gyldig, og for mig var det intense nummer perfekt til ID:A. Det var en gave, da Dúné, et af Danmarks stærkeste bands, sagde ja til at give den en opdatering."

Tags: ID:A