Navnet er Bob. Bob Bob Bølle Bob.

Andet filmkapitel i Bølle Bobs modige kamp mod de voksnes dårskab har premiere torsdag den 15. juli.

For fem år siden fik Bølle Bob rodet sig ud i en ubehagelig affære i forbindelse med en hotelåbning. Den sag blev lukket på behørig vis, men ak, alt ånder ikke fred og idyl i provinsen. Skumle kræfter har kastet deres onde øjne på Lillebyskolen og kun Bølle Bob og hans jævnaldrende kumpaner kan mobilisere kampånd, mediebevidsthed og dansetrin nok til at tage kampen op med de griske skolelukkere.

De er måske nok for unge til at elske og for gamle til at slås. Men i hvert fald én af dem er grov, sjov og kan ikke blive flov.

Med andre ord er der godt nyt til børnefamilier, der trænger til et køligt afbræk i sommervarmen. "Bølle Bob – Alle tiders helt" er en selvstændig efterfølger til "Bølle Bob og Smukke Sally" fra 2005. Thomas Norgreen Nielsen har overtaget titelrollen fra Jamie Morton og Martin Schmidt ("Monsterjægerne", "Guldhornene" m.fl.) har overtaget instruktørstolen fra Rune Bendixen ("Rich Kids"). Blandt de generelt uheldige voksne ses Mille Dinesen som magtbegærlig skoleinspektør, Henning Jensen som kynisk borgmester og Allan Olsen som falleret, men hjælpsom, rockstjerne.

Filmen er produceret af Regner Grasten for Regner Grasten Film A/S og har modtaget støtte fra Det Danske Filminstitut.