Ned i afgrunden

PREMIERE. Werner Herzogs dokumentarfilm "Ned i afgrunden" fortæller historien om en forbrydelse, der kostede tre mennesker livet – og som snart vil koste et fjerde liv. Filmen har dansk premiere i DOXBIO på onsdag.

For ni år siden ville to teenagere fra Texas ud på en tur i en rød Camaro. De dræbte tre personer, da de stjal den. Jason Burkett fik livstid og Michael Perry dødsstraf. Herzog har talt med Michael otte dage inden, han skal henrettes; med Jason og den kone han giftede sig med i fængslet på hver sin side af en tyk skudsikret væg; med Jasons far, som også sidder i fængsel; med pårørende til de dræbte, med bekendte af de dømte og med en bøddel, der efter 125 henrettelser ikke er i stand til at varetage sit job længere.

Se hvor "Ned i afgrunden" spiller.

Importstøtte

Det Danske Filminstitut støtter danske filmdistributørers import og lancering af kunstnerisk værdifulde film, som trods åbenlyse og anerkendte kunstneriske kvaliteter, sandsynligvis ikke vil blive importeret og vist i danske biografer under normale markedsmæssige vilkår.

Læs mere om importstøtte

Filmen distribueres af DOXBIO med importstøtte fra Det Danske Filminstitut.

Trailer

intotheabyssposter