Nikolaj Lie Kaas blandt hovedrollerne i brødrene Avaz' drama Kollision

I PRODUKTION. Om få uger begynder brødrene Avaz optagelserne på deres kommende drama 'Kollision', der har Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil i hovedrollerne som et ægtepar i krise. Filmen instrueres af Mehdi Avaz med manuskript fra Milad Avaz og produceres af Rocket Road Pictures.

Den 23. november går Avaz-brødrene i gang med optagelserne til deres kommende drama 'Kollision', som forventes at lande i danske biografer i efteråret 2019. Optagelserne foregår i Århus og Nordjylland.

Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil spiller hovedrollerne som skilsmisseægteparret Leo og Olivia, hvis beslutninger får konsekvenser for deres niårige datter Liv, der bliver kastebold mellem sine kriseramte forældre. 

Filmen udforsker de svære valg, som forældrene må træffe i forsøget på at finde mening og håb, når alt ramler sammen. Historien er inspireret af virkelige begivenheder, som brødrene Avaz har researchet sig frem til i samarbejde med Foreningen Far. 

'Kollision' er brødrenes anden spillefilm efter debutfilmen 'Mens vi lever', der havde premiere i 2017 og solgte over 100.000 biografbilletter. Filmen modtog en Bodil-statuette ud af fire nomineringer og udløste desuden fem Robert-nomineringer. 

Ligesom debutfilmen instrueres 'Kollision' af Mehdi Avaz med manuskript af Milad Avaz. Misam Avaz producerer for Road Rocket Pictures sammen med Kim Magnusson og Sara Victoria Pedersen. 

På rollelisten ses desuden Sebastian Jessen, Charlotte Munck, Tommy Kenter, Henning Jensen, Rasmus Bjerg, Nicolas Bro, Casper Crump og Jes Dorph. 

Filmen er støttet via Det Danske Filminstituts markedsordning og er medfinansieret af TV 2. 'Kollision' har også modtaget støtte fra Den Vestdanske Filmpulje.