Ny film fra holdet bag Blå mænd

Det Danske Filminstitut har givet støtte til en ny film af holdet bag komedie-successen "Blå mænd".

Instruktør Rasmus Heide, manuskriptforfatter Mick Øgendahl og producer Ronnie Fridthjof vender tilbage med en ny komedie, "Alle for én".

"Alle for én" er en komedie om fire charmerende drengerøve, der var de bedste barndomsvenner. Problemet er blot, at Martin er blevet politimand, mens Nikolaj, Ralf og Timo ikke altid kan finde ud af, hvad der er dit og mit – uanset om det er hurtige biler eller kærester. Da alle fire en dag er kommet godt og grundigt i klemme, tvinges de til at "lege" sammen som i de gamle dage.

Mick Øgendahl, Rasmus Bjerg, Jonatan Spang og Jon Lange ses i de fire roller. Desuden medvirker Charlotte Fich, Mille Dinesen, Lisa Werlinder, Gordon Kennedy og Signe Mannov.

"'Alle for én' er en fin action-folkekomedie – en god blanding af dansk Olsen Banden og den amerikanske 'Ocean's Eleven'," fortæller filmkonsulent Steen Bille, Det Danske Filminstitut, der har givet 775.000 kr. i produktionsstøtte og yderligere 750.000 kr. fra Regionalpuljen. "De vittige dialoger og barokke situationer er bærende i filmen, og der er masser af begge dele."

"Alle for én" produceres af Fridthjof Film. Filmen koproduceres med TV 2 og Radiator Film med støtte fra Den Vestdanske Filmpulje og distribueres af Nordisk Film Distribution.

Optagelserne begynder mandag den 16. august i Århus og omegn. Der er forventet premiere den 10. februar 2011.

Fridthjof Film