Ny sæson af Rabalder Bio

RABALDER BIO. Tag dit barn i hånden og gå i biografen den 28. november for at se fransk animation om venskab mellem mus og bjørne. Rabalder Bio åbner anden biografsæson med tre animationsfilm.

Børn og andre barnlige sjæle kan fra den 28. november se "Ernest & Célestine, en hjertevarm animationsfilm om et venskab mellem en kunstnerisk mus, Célestine, og en fattig, men godhjertet bjørn, Ernest. Nede fra musenes underjordiske by drømmer Célestine om at blive venner med bjørnene op på jordens overflade, men det er svært, når de andre mus ikke synes om ideen.

Rabalder Bio byder i år på et program med tre kunstnerisk stærke animationsspillefilm, der gerne skal kunne vække interessen hos børnepublikummet.

Den 9. januar vises den spansk producerede animationsfilm "Tad Stone – Den fortabte eventyrer", hvor Tad rejser på arkæologisk eventyr i den forsvundne by, Paititi.

Den 20. februar vises "Pinocchio", en italiensk genfortolkning af børneklassikeren. Filmen er blevet nomineret i kategorien 'bedste animation i spillefilmslængde' til årets European Film Awards den 7. december.

Mere rabalder

Rabalder Bio har fået vokseværk, og får i år premiere i 29 biografer, hvor filmene sidste år fik premiere i 12 biografer. Som noget nyt vil kortfilm fra blandt andet The Animation Workshop i Viborg blive vist som forfilm.

Rabalder Bio udgiver nu også film på DVD og VOD under titlen "Min Rabalder Bio". Blandt andet er Buster-vinderne fra 2010 "Krokodillebanden" og "Pip" blevet udgivet.

Rabalder Bio er arrangeret Angel Films med støtte fra Det Danske Filminstitut.
Læs mere om Rabalder Bio på rabalderbio.dk

Premieredatoer

"Ernest & Célestine" – den 28. november
"Tad Stones – Den fortabte eventyrer" – den 9. januar
"Pinocchio" – 20. februar

Køb billet

Tags: Rabalder Bio