Ny sæson med Biografklub Danmark

Biografklub Danmark blænder i år op for sin 15. sæson. Det sker allerede den 28. august, hvor der er premiere på Rumle Hammerichs thriller "Headhunter".

Endnu engang byder Biografklub Danmark på syv film til halv pris for sine medlemmer. Genrene spænder bredt fra gys til romantik, så igen i år skulle der være noget for en hver smag.

1. Headhunter
I Rumle Hammerichs thriller, spiller Lars Mikkelsen headhunteren Martin Vinge, der under en opgave bliver trukket ind i et brutalt og uigennemskueligt magtspil i Danmarks mest indflydelsesrige familiedynasti. Blandt de andre medvirkende er Henning Moritzen, Charlotte Munck og Flemming Enevold.
Premiere 28. august 2009

2. Over gaden under vandet
I dette danske drama møder vi en række mennesker, hvis liv vikles ind i hinanden med det resultat, at alt, hvad de førhen tog for givet, ændres radikalt. Blandt de medvirkende er Sidse Babett Knudsen, Nicolas Bro, Anders W. Berthelsen og Ellen Hillingsøe.
Premiere 23. oktober 2009

3. Coco før Chanel
Historien om Gabrielle "Coco" Chanel, der begynder livet på samfundets bund, men ender som den legendariske couturier, der blev symbolet på den moderne kvinde, som ved egen hjælp og vilje kan opnå succes, frihed og upåklagelig stil. Blandt de medvirkende er Audrey Tautou ("Den fabelagtige Amélie fra Montmartre").
Premiere 11. december 2009

4. Nine
"Nine" handler om filminstruktøren Guido Contini spillet af Daniel Day-Lewis, der står over for sin 40-års fødselsdag og en midtvejs krise, der blokerer ham kreativt og trækker ham ind i et spind af romantiske forviklinger. Blandt de andre medvirkende er Nicole Kidman, Penélope Cruz og Dame Judi Dench.
Premiere 15. januar 2010

5. Lovely Bones
Baseret på Alice Sebolds bestseller fortælles historien om en ung pige, der efter at være blevet myrdet alligevel kan følge med i sin families liv på jorden, savnet efter hende - og hvordan morderen gør klar til at dræbe igen. Blandt de medvirkende er Susan Sarandon, Mark Wahlberg, Rachel Weisz og Saoirse Ronan.
Premiere 12. marts 2010

6. An Education
Lone Scherfigs nye engelske film "An Education" foregår i 1960'erne i en forstad til London, hvor en teenagepiges liv ændres for altid ved ankomsten af en playboy, der er næsten dobbelt så gammel som hende. Blandt de medvirkende er Carey Mulligan, Peter Sarsgaard, Alfred Molina og Emma Thompson.
Premiere 23. april 2010

7. Frihed på Prøve
I "Frihed på prøve" bliver den midaldrende John, som vi kender fra Erik Clausens seneste film "Ledsaget udgang", løsladt på prøve. Han tager straks til Jylland, hvor han vil hjælpe sin voksne søn, der er kommet i vanskeligheder. Blandt de medvirkende er Erik Clausen selv, Jesper Asholt, Henrik Bruhn og Helene Egelund.
Premiere 11. juni 2010

Hvis man køber billetterne på Biografklub Danmark website, har medlemskabet følgende priser:

  • 1 person = 80 kr.
  • 2 personer = 150 kr.
  • 3 personer = 210 kr.
  • 4 personer = 260 kr.
  • 5 personer = 300 kr.
  • 6 personer = 360 kr.

 
Biografklub Danmark er en non-profit organisation, som alle landets biografer, samtlige filmudlejere og Det Danske Filminstitut står bag. Klubbens primære mål er at få flere mennesker i biografen for at opleve film på det store lærred.