Ny serie om kvindeundertrykkelse og ulighed på TV 2

PUBLIC SERVICE PULJEN. TV 2 sætter fokus på kvindeundertrykkelse rundt omkring i verden med serien 'I pigernes skjulte verden', der er støttet af Public Service Puljen. Der er premiere på de første to afsnit den 25. november på TV 2 og TV 2 Play.

I pigernes skjulte verden' rejser vært Sara Frost til Kenya, Honduras og Nepal for at undersøge kvinders rettigheder og sætte fokus på piger og kvinder, der lever under helt andre vilkår end hende selv.

I Kenya møder hun en ung pige, der er blevet voldtaget, mens hun i Nepal sætter ud for at opspore et af de børnebryllupper, der finder sted i landet, selvom det er ulovligt. I Honduras er abort ulovligt og det får store konsekvenser for mange unge mødre og deres børn, som mange har svært ved at tage sig af. 

Seriens sidste to afsnit vender blikket mod livet som kvinde i Danmark, hvor #MeToo-debatten har taget fart over de seneste måneder. Her møder værten også Suzanne Brøgger, der giver sit bud på, hvordan den unge generation skal føre kvindekampen videre i dag, forud for Frosts tale ved FN's Internationale Pigedag.

'I pigernes skjulte verden' består af seks afsnit. De første to har premiere 25. november på TV 2, mens de første fire kan ses på TV 2 Play. Serien er produceret af Impact TV med støtte fra Public Service Puljen og Danida og udviklet i samarbejde med PlanBørnefonden.