Ny trailer: Fri os fra det onde

Billede til artiklen Ny trailer: Fri os fra det onde
Ole Bornedals kommende film "Fri os fra det onde", der har biografpremiere den 3. april, har nu fået en trailer.

"Fri os fra det onde" er en film om det gode og det onde i os alle. Den skubber til forestillingen om, at ondskaben kun findes på Balkan, i Irak og på alverdens andre slagmarker. I "Fri os fra det onde" kommer 'krigen' til Danmark.

I filmen vender det lykkelige ægtepar Johannes og Pernille og deres to børn tilbage til Johannes' fødeby i den jyske provins. Johannes' fordrukne bror Lars er langturschauffør og har boet i byen hele sit liv. En morgen kører han ved et tragisk uheld den lokale kvinde Anna ned på hovedvejen. Det lykkes ham at skylde skylden på Alain - en tidligere elitesoldat og torturfange fra Balkan, der arbejder for broderen Johannes. Under den årlige byfest, hvor byen svømmer i alkohol, rejser der sig en bølge af had og hævn mod Alain og senere også Johannes, der indædt forsvarer Alain.

Ole Bornedal er gået nye veje for at besætte rollerne i filmen. Stand-up komikeren Lasse Rimmer og sangerinden Lene Nystrøm Rasted har begge deres filmdebut som filmens hovedrolleindehavere. De får bl.a. selskab af Jens Andersen, Pernille Valentin og Mogens Pedersen.

"Fri os fra det onde" er skrevet og instrueret af Ole Bornedal og er produceret af Michael Obel for Thura Film med støtte fra Det Danske Filminstitut ved filmkonsulent Molly Malene Stensgaard.

[Foto: Per Anders Jörgensen]

Leveret af Filmtrailer.com