Nye trailers til "Pigen der legede med ilden" og "Luftkastellet der blev sprængt"

Salander-fans har meget at se frem til. Filmatiseringen af Stieg Larssons Millennium-trilogis anden og tredje del er nemlig på vej, og rammer biograferne hhv. den 18. september og 27. november. Og til at fordrive ventetiden med er nu kommet en ny trailer til "Pigen der legede med ilden", seriens anden del, samt en kort teaser til slutningen "Luftkastellet der blev sprængt" (se nedenfor).

I "Pigen der legede med ilden" genforenes det umage makkerpar Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist, da de begge involveres i et koldblodigt dobbeltmord.

Blomkvist er tilbage på Millenniums redaktion og på sporet af en rystende nyhed om sexhandel med kvinder mellem Østeuropa og Sverige, da historien pludselig overskygges af de bestialske mord. Og Lisbeth Salander, der i mellemtiden er blevet yderst velhavende og har opholdt sig i udlandet, vender tilbage til Sverige, hvor hun efter kort tid sættes i forbindelse med mordene. Hun bestemmer sig for én gang for alle, at gøre op med fortiden og straffe dem, der har gjort hende fortræd.

Fakta - "Mænd der hader kvinder"

  • Filmudgaven af Millennium-trilogiens første del, "Mænd der hader kvinder", blev instrueret af Niels Arden Oplev og havde biografpremiere den 27. februar 2009. Den er set af 930.000 alene i Danmark og 2,4 millioner i Norden, og er desuden kommet bredt ud i resten af Europa.
  • "Mænd der hader kvinder" er på Zulu Sommerbios program og kan ses den 7. august i fælledparken.
  • "Mænd der hader kvinder" udkommer på dvd den 28. august.

Det er den svenske instruktør Daniel Alfredsson, der har instrueret "Pigen der legede med ilden" og "Luftkastellet der blev sprængt". Filmene er produceret af svenske Yellow Bird i samarbejde med tv-kanalerne SVT og ZDF samt distributøren Nordisk Film.