Nyt biografinitiativ for førskolebørn

BØRN. "Min første biograffilm" er et nyt initiativ til de alleryngste biografgængere – førskolebørn i alderen 3-6 år og deres forældre. "Den lille grå traktor Fergie" har premiere i dag.

Sweet Chili Entertainment har indkøbt og versioneret tre norske live-action spillefilm for førskolepublikummet, som har været store succeser hos vores norske naboer. Den første film "Den lille grå traktor Fergie" får premiere 23. juni i en version med stemmer af blandt andet Morten Grunwald, Lasse Rimmer og Anne Marie Helger.

En af idéerne bag initiativet er at lære de mindste at se live-action film i biografen med film, som passer til deres niveau. Der er meget indhold på tv og tablets til denne gruppe, men der vises meget få spillefilm til dem, hvilket Sweet Chili Entertainment gerne vil ændre på, så fremtidens biografpublikum får en første oplevelse af biografens magi og fællesskab.

De tre film i serien

"Den lille grå traktor Fergie" 

"Den lille grå traktor Fergie 2"

"Kasper og Sofie på vandretur"

Biografinitiativet "Min første biograffilm" er støttet af Det Danske Filminstitut.

Fergie

"Den lille grå traktor Fergie" er den første film af tre. Filmen har premiere 23. juni.

Filmen handler om Gustav, som er på sommerferie med sin familie på landet. Her møder han de sjove landmænd på nabogården; Goggen, Grynet og Gammelfar. Men den allerbedste nabo er den lille grå traktor Fergie, som bliver hans nye bedste ven.

Trailer