Odense Film Festival sætter fokus på spil

SPIL. Filmfestivalen i Odense er i fuld gang, og i dag åbner PLAYOFF-sektionen med fokus på spil og hvilken plads, computerspillet skal indtage i kunsten. Frem til lørdag den 2. september byder programmet på Game Jam-konkurrence, dokumentarfilm og ikke mindst talks, hvor Simon Løvind og Mikkel Thomassen fra Filminstituttets Spilordning er blandt oplægsholderne.

Fra den 31. august til den 2. september kører PLAYOFF under Odense Film Festival. Programmet sætter spot på digitale spil- og historiefortællinger og afsøger grænselandet mellem de traditionelle medier og spilverdenen. Alle arrangementer er gratis. 

Torsdag den 31. kl. 14.00-17.00 kan du blandt andre møde producer Mikkel Thomassen fra Filminstituttets Spilordning, når han præsenterer instituttets tværmedielle udviklingspulje og nogle af de produktioner, der har modtaget støtte. Det sker til symposiet "På tværs" om tværmedialitet i Mediemuseet på Brandts. Læs mere

Lørdag den 2. september kl. 12.00 holder Spilordningens redaktør Simon Løvind under overskriften "Historiefortælling i dansk spil" oplæg om Spilordningen og de rettesnore for digital historiefortælling, han selv bruger i sit daglige arbejde. Det foregår i Teater95b. Læs mere

Derudover er der i PLAYOFF-programmet talks om VR storytelling, om spilverdenens svar på filmens auteur, hvordan spillets manuskriptforfatter adskiller sig fra filmens og meget andet, mens der sideløbende afholdes Game Jam-konkurrence og sluttes af med spildokumentaren "The power of glove".

Se hele programmet: http://www.filmfestival.dk/playoff/playoff-program/