OFF11: programmet er klar!

OFF11. Odense Internationale Film Festival kan nu præsentere årets program.

200 kortfilm fra hele verden er hvad OFF11 byder på fra 22. til 27. august, og årets festival præsenterer et program fuldt af liv og død, drømme, ensomhed, elskende og æstetik.

"Alle film på OFF11 er på under 30 minutter, og de store temaer fremstår endnu større og smukkere, når de er skåret til og præsenteret i så kort format," siger programchef for festivalen, filminstruktøren Kaspar Munk.

"Publikum vil opleve krøllede film, klassikere og kant, og der er oplevelser for både filmnørden, filmmageren og alle os andre, der bare elsker film. Kvaliteten er høj, og der er både dybe film og film, der når bredt ud. Jeg tror alle genrer er repræsenteret"

55 internationale og 31 danske kortfilm indgår i årets konkurrenceprogram, og der er priser til bedste internationale og nationale kortfilm og særlige priser til animationsfilm og til de mest overraskende og opfindsomme film. I alt uddeles 13 priser, der alle offentliggøres ved prisfesten OFF Awards fredag den 26. august.

Ud over de godt 200 film byder filmfestivalen på events, interviews og workshops.

Jannik Hastrup og Flemming Quist Møller fejrer filmen "Bennys Badekars" 40 års fødselsdag sammen med 200 børn og et bassin fyldt med levende krabber. Der er spansk torsdag med tapas, paso doble og spansk dj, der inviteres til arrangement med den Oscar-nominerede islænding Rúnar Rúnarsson, og den amerikanske instruktør og provokatør Richard Kern viser egne film og afholder masterclass.

Se programmet på www.filmfestival.dk

Tags: OFF11