"Offscreen" til Sundance Film Festival

(rev. 08. december)Christoffer Boes og Nicolas Bros "Offscreen" er udtaget til Sundance Film Festival, der afholdes fra 18. til 28. januar i Utah, USA.
"Offscreen" er produceret under støtteordningen New Danish Screen, som i det forløbne år har markeret sig ved deltagelse på alle de største internationale festivaler. På Sundance Film Festival deltager "Offscreen" i sektionen Frontier med film, der i følge arrangørerne "rykker ved grænserne for tidens film".
Robert Redford startede Sundance Film Festival i 1984 for at støtte film af kunstnerisk kvalitet, og festivalen anses nu for være en af de vigtigste platforme for spillefilm på det nordamerikanske marked.
"Offscreen" er instrueret af Christoffer Boe med skuespilleren Nicolas Bro i den altdominerende hovedrolle som Nicolas Bro, der beslutter sig for at lave en kærlighedsfilm med sig selv og sin kone i hovedrollerne. Den er produceret af Tine Grew Pfeiffer for Alphaville Pictures Copenhagen ApS. Nordisk Film International Sales håndterer salget. Christoffer Boe havde sidste år spillefilmen "Allegro" med på Sundance Film Festival.
(tilføjelse: Sundance har den 8. december offentliggjort at Birgitte Stærmoses kortfilm "Sophie", som er produceret at Nimbus Film med støtte fra New Danish Screen, er udtaget til festivalens kortfilmprogram. "Sophie" er en af 71 udvalgte kortfilm blandt 4445 indsendte film.) Sundance Film FestivalDFI fact sheet: Offscreen Sophie
For yderligere oplysninger:
Det Danske Filminstitut Christian Juhl Lemche, christianjl@dfi.dk, 2148 8522 Vinca Wiedemann, vincaw@dfi.dk, 2025 8081