Oversete film på det store lærred

UNDERGRUND. Film Fernisering viser smalle film på det store lærred i Valby den sidste fredag i måneden, fordi folkene bag mener, at filmene og publikum fortjener hinanden.

Initiativet FilmFernisering vil i samarbejde med Valby Kino gøre en aktiv indsats for de film, som aldrig har fået det publikum, de fortjener. En gang om måneden vise en række udvalgte film, som filmskabere fra hele landet har sendt ind.

Fredag den 27. marts kan man opleve Sally Andersen Wards Tim Burton-inspirerede "Left-brained Larry & Right-brained Rachel", Jesper Vidkjær Rasmussens dramatiske "Tonny" og Martin Winthers romantiske "Mig og Kærligheden" kl. 19.30 i Valby Kino.

Kriteriet for at en film kan blive vist til FilmFernisering er ifølge folkene bag, at det er oversete film lavet med passion og dermed fortjener at blive vist på et stort lærred i en rigtig biografsal.

Ud over at give oversete film en chance, så er formålet med initiativet også at give biografgængerne en anderledes og uventet oplevelse, da de vil blive præsenteret for film, som normalt ikke ville finde vej til biografsalene. Samtidig får publikum også mulighed for at møde filmskaberne, som holder et kort oplæg, før deres film bliver vist.

Bag FilmFernisering står en række filmfolk, som både tæller folk fra produktionsmiljøet og biografbranchen.

FilmFernisering i Valby Kino 27. marts kl. 19.30.

Følg FilmFerninsering på Facebook