Plakater til Kvinden i buret

LANCERING. Med tre bestøvede plakater bygges forventningerne op til efterårets premiere på Mikkel Nørgaards filmatisering af Jussi Adler-Olsens "Kvinden i buret".

Den 3. oktober er der premiere på "Kvinden i buret", og forventningerne er høje. Bogen er læst af omkring en mio. danskere, og serien har solgt mere end otte mio. eksemplarer på verdensplan.

Henover sommeren vil man rundt i landet kunne se plakater med filmens to hovedpersoner, Nikolaj Lie Kaas som Carl Mørck og Fares Fares som Assad, dækket i støv. Ifølge Jan Lehmann, direktør for Nordisk Film Biografdistribution, skal støv-symbolikken til at minde biografgængerne om, at "Kvinden i buret" – og de efterfølgende Afdeling Q-bøger – handler om støvede, hengemte politisager, der kommer frem i lyset.

"Vi er i færd med at bygge forventningerne op til én af årets absolut mest imødesete danske biograffilm, og vi har planlagt en meget omfattende markedsføringskampagne. Med de tre nye plakater får vi på en utraditionel og overraskende måde præsenteret de to gennemgående hovedpersoner i Afdeling Q-universet samtidig med, at vi får integreret det centrale handlingselement med uopklarede sager. Vi mærker allerede nu en enorm interesse for "Kvinden i buret", og vi er overbeviste om, at de nye filmplakater vil pirre forhåndsinteressen endnu mere," beretter Jan Lehmann i en pressemeddelelse.

De nye plakater findes i tre versioner: Én plakat til hver af de to hovedkarakterer, og én hvor både Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares er med.

KIB støv dobbeltportræt Carl og Assad lowRes

KIB støv portræt Carl lowRes

KIB støv portræt Assad lowRes