Premiere: Alting bliver godt igen

Christoffer Boes nye film "Alting bliver godt igen" får premiere i landets biografer torsdag den 28. januar.

"Alting bliver godt igen" er den fjerde spillefilm fra Christoffer Boes hånd. Hans første film "Reconstruction" modtog i 2003 debutantprisen Caméra d'Or ved Cannes.

Filminstruktøren Jacob Falk, spillet af Jens Albinus, bliver en sen aften involveret i et trafikuheld, hvor han kører en mand ned. Af frygt for, hvordan det vil påvirke hans kommende film og forestående adoption af et barn, flygter han fra gerningsstedet. Med sig får Falk en række billeder, manden har taget, som viser en skræmmende side af krigen i Afghanistan. Billederne er af sprængfarlig karakter for militæret og Danmark. Efterhånden som Falk vikles mere og mere ind i sagen, går det op for ham, at intet er, hvad det giver sig ud for.

Boe er kendt som en instruktør, der laver film med komplicerede fortællinger, som kræver en indsats fra publikum. Med "Alting bliver godt igen" tager instruktøren favntag med thrillergenren, men med hans eget særlige greb. "Det var i hvert fald mit mål med filmen, at den skulle være let at se på og samtidig frisk. Den skulle undgå de umiddelbare forståelsesproblemer", kommenterer Boe selv på filmen i et interview i Politiken.

Filmen er produceret af Tine Grew Pfeiffer Alphaville Pictures Copenhagen med støtte fra Det Danske Filminstitut.