Premiere: Kristian på TV 2 Zulu

Mandag den 16. november er der premiere på den nye danske sitcom-serie "Kristian" med stand-up-komiker Christian Fuhlendorff i hovedrollen.

Ingen sex

Kristian er midt i tyverne og har ikke styr på ret meget – specielt ikke det dér med pigerne. Det er mere end et halv år siden, han har haft held på den konto. Al hans energi kredser nu om det ene mål at nedlægge en kvinde og måske endda finde den store kærlighed. Men det fungerer ikke for Kristian uanset, hvor ihærdigt han prøver. Han siger eller gør altid det forkerte. Og så gør hans vilde fantasiverden og tankespind ikke ligefrem tingene nemmere for ham.

Public Service

"Kristian" er produceret af Respirator til TV 2 Zulu med støttet fra Public Service Puljen.

Om Public Service Puljen

Public Service Puljen er en del af Mediepolitisk aftale 2007-2010. Puljen er på i alt 92,5 mil. kr. og støtter udvikling og produktion af dansk tv-drama og tv-dokumentar.

Puljen vil prioritere original og nyskabende tv-produktion og lægge vægt på kvalitet, alsidighed og mangfoldighed.

Det Danske Filminstitut forvalter Public Service Puljen. I det daglige administreres Public Service Puljen af producer Bo Mortensen.

Producer Bo Mortensen, Public Service Puljen, lægger vægt på seriens nyskabende karakter. Udover at henvende sig til en yngre målgruppe end mange andre tv-serier adskiller den sig også ved den visuelle realisering af ekstreme fantasier. Ved hjælp specialeffects og 3D-animation bliver de i serien vakt til live – Tivoli går op i flammer, kæmpe ridderslag udspiller sig, ufoer bortfører køer … I Kristians verden kan alt ske!

Netdating

I første afsnit, der vises mandag den 16. november kl. 22.20 på TV 2 Zulu, kan man opleve Kristian prøve kræfter med netdating.  "Kristian" er skrevet af Christian Fuhlendorff selv i samarbejde med komiker kollegaen Jesper Juhl.