Premiere på Alle for én

PREMIERE. Ny komedie fra holdet bag "Blå mænd". "Alle for én" får premiere 10. februar.

"Alle for én" handler om de fire barndomsvenner Nikolaj, Ralf, Timo og Martin, der tidligere var forenet af drengerøvssnak og et meget afslappet forhold til loven. Til irritation for de andre har Martin komplet skiftet retning i sit liv og nu fået arbejde på den anden side, i politiet.  Men da de fire venner havner i en klemme, tvinger omstændighederne dem til at forene sig – ligesom i gamle dage.

De fire venner spilles af Mick Øgendahl, Rasmus Bjerg, Jonatan Spang og Jon Lange i rollen som Martin. Det er også lykkedes holdet bag at få fat i Hollywood-koryfæet Rutger Hauer til at spille fyrenes fælles fjende, Mr. Niemeyer. Hollandsk-amerikaneren Hauer er kendt fra store amerikanske filmproduktioner bl.a. som frygtindgydende replikant i "Blade Runner" og nyere film som "The Hitcher", "Sin City" og "Batman Begins".

"Alle for én" har haft en opsigtsvækkende lanceringskampagne, der bl.a. har gjort brug af sociale medier. Bl.a. kunne brugerne på kino.dk stemme om forskellige oplæg til filmplakaten. Man brugte også Youtube, hvor en række parodi-interviews med de medvirkende blev sat i omløb. Anders Lund Madsen var den ondskabsfulde vært, der udnyttede samtaletiden til at svine sine gæster til.       

"Alle for én" er instrueret af Rasmus Heide, manuskriptet er af Mick Øgendahl, og Ronnie Fridthjof har produceret for Fridthjof Film med støtte fra Det Danske Filminstitut.

www.alleforen.dk

Trailer