Premiere på Cool It

DOXBIO. Bjørn Lomborg og instruktør Ondi Timoners debatskabende dokumentar "Cool It" har dansk premiere onsdag den 1. juni.

Er frygten omkring klimaet virkelig blot et led i en propaganda-strategi, der skal skabe politiske agendaer? Lomborg mener at global opvarmning ikke er verden største problem.

"Cool it" skildrer videnskabsmanden og idealisten Bjørn Lomborg fra hans tidlige dage i Greenpeace til i dag, hvor han er en af de mest indflydelsesrige personer i debatten om den globale opvarmning.

DOXBIO

DOXBIO er Danmarks første landsdækkende biografklub for dokumentarfilm. Klubben viser seks af årets mest markante, debatterende, rørende dokumentarfilm med premiere hver den første onsdag i lige måneder i 40 biografer i hele Danmark. Herudover vælges 1-3 "bonus-titler", som ikke har fastsatte datoer, og som vises i et udvalg af netværkets biografer.

DOXBIO startede i 2010, hvor "Into Eternity", "Fra Haifa til Nørrebro", "Food Inc.", "Armadillo", "Blod i mobilen", "Det erotiske menneske" og "Tommy" blev vist.

DOXBIO ledes af klubbens to initiativtagere Marlene S. Rasmussen og Josephine Michau sammen med en flok praktikanter og andre frivillige.

DOXBIO er del af fonden Copenhagen Film Festivals, CFF.

DOXBIO

DOXBIO viser filmen i 40 biografer landet over. I Grand Teatret og Empire Bio i København vil der være mulighed for at debattere filmen og dens emne med Bjørn Lomborg og P1-journalist Thomas Buch-Andersen.

Se hvilke biografer den spiller i hvornår på www.doxbio.dk.

Trailer