Premiere på Den utrolige historie om den kæmpestore pære

PREMIERE. Jakob Martin Strids roste børnebog danner rammen om filmatisering af "Den utrolige historie om den kæmpestore pære". Filmen er instrueret af Philip Einstein Lipski, Jørgen Lerdam og Amalie Næsby Fick. Filmen kan ses i danske biografer fra den 12. oktober.

Elefanten Sebastian og hans bedste ven, katten Mitcho, bor i den hyggelige havneby Solby. Her er alt lykkeligt, indtil byens elskede borgmester, JB, en dag forsvinder. På en fisketur fanger Mitcho en flaskepost fra JB, som skriver, at han er strandet på en øde ø. I flasken ligger også et lille frø, som de planter, og i løbet af natten vokser en kæmpestor pære frem! Pæren ombygges til et skib, og i det sejler Sebastian og Mitcho ud på et farligt eventyr med pirater, sødrager og sære spøgelser.

Alfred Bjerre Larsen og Liva Elvira Magnussen lægger stemmer til bedstevennerne Sebastian og Mitcho, mens Peter Frödin, Henrik Kofoed og Søren Pilmark kan høres i rollerne som Professor Glykose, Borgmester J.B. og Ulysses Karlsen.

Filmen er produceret af Thomas Heinesen og Trine Heidegaard for Nordisk Film A/S i samarbejde med A-Film og støttet af Det Danske Filminstitut.