Premiere på Ditte & Louise

PREMIERE. Komedieduoen Ditte Hansen og Louise Mieritz tager filmbranchen, kærlighedslivet og kønsdebatten under kærlig behandling i deres nye film, hvor der bliver vendt godt og grundigt op og ned på kønsrollerne. 'Ditte & Louise' er instrueret af Niclas Bendixen og kan ses i biograferne fra 13. september.

I deres nye film bygger Ditte Hansen og Louise Mieritz videre på deres tv-serie om de to skuespillere og veninder, der slås med karrieren, kærligheden og sexlivet. De to hovedpersoner har skrevet manuskriptet til filmen, hvor de spiller opdigtede versioner af sig selv. 

Filmens Ditte og Louise er stadigvæk to midaldrende skuespillerinder, men da de indser, at branchen kun tilbyder dem roller som nogens mor eller “gammel luder”, træffer Ditte til en radikal beslutning: Hun klæder sig ud som mand. Og med ét er verden vendt på hovedet! Stik mod forventning får Ditte succes som Ditlev. Hun får hovedroller, og kvinderne sværmer om hende. Men samtidig svigter hun sin bedste veninde Louise og deres fælles drøm om eget firma. I afmagt og frustration kaster Louise sig ud i en hovedløs affære med lægen David. Efterhånden er Ditte og Louise i fare for at miste det hele. Og de må gribe til en sidste desperat løsning for at bringe balance i regnskabet igen.

’Ditte & Louise’ er instrueret af Niclas Bendixen, der også instruerede tv-serien. Filmen er produceret af Thomas Heinesen for Nordisk Film med støtte fra Det Danske Filminstitut. 

Premiere på ’Ditte & Louise’

Hvad: Komediefilm.

Hvornår: 13. september 2018.

Hvor: I biografer landet over.