Premiere på film om Lorenzo Woodrose

PREMIERE. Lorenzo Woodrose-filmen "Born to Lose" af Palle Demant i biografen fra den 2. december.

Dokumentarfilmen "Born to Lose" er historien om en musikalsk outsider i Danmark, Uffe Lorenzen, som han egentlig hedder, men kendt som Lorenzo Woodrose. En musiker, der der gennem de sidste 20 år har skrevet over 500 sange og etableret bands som Spids Nøgenhat, Baby Woodrose og Dragontears.

Med sine dybe rødder i fortidens psykedeliske rockbands har Woodrose inspireret en ny generation af danske musikere, skabt en ny scene for psykedelisk rock herhjemme og vundet P3 Guld, en Danish Music Award og stort internationalt publikum.

Filmens debuterende instruktør Palle Demant begyndte at følge Lorenzo Woodrose med kameraet i 2011, og siden da er Spids Nøgenhat gået fra at være et undergrundsfænomen til at blive nærmest folkelige – med koncerter i Tivoli, på Northside og Tinderbox, og tv-optrædender i Go' Morgen Danmark.

"Born to Lose" er produceret af Kirstine Barfod og Louise Højgaard Johansen for Killit Films med færdiggørelsesstøtte fra Filmværkstedet ved Det DanskeFilminstitut, som også har givet støtte til lanceringen. 

Events med filmvisning og intim-koncerter rundt om i landet.

BornToLose_plakat_450
Tags: Born to Lose