Premiere på Fodboldpigerne

Frække finter, fodbolde og forbudte driblinger ruller over skærmen, når "Fodboldpigerne" folder deres talenter ud på DR Ramasjang og på internettet fra torsdag den 25. februar.

"Fodboldpigerne" er en ny dokumentarserie til og om unge teenagere. Serien følger et hold 13-14-årige fodboldpiger fra Boldklubben Fremad Valby i deres sidste sæson sammen.

Serien handler om at være ung pige i dag. Ved at følge pigerne, der alle brænder glødende for fodboldsporten, skildrer serien en temmelig spraglet flok pigehjerter, der grundlæggende banker for det samme som alle andre, uanset kulturel, etnisk eller social baggrund: At høre til i et fællesskab.

facebook

Bliv fan af "Fodboldpigerne" på www.facebook.com/fodboldpigerne

www.dr.dk/fodboldpigerne kan man fra premieredagen den 25. februar finde ekstramateriale i form af baggrundshistorier om pigerne, små historier, der går bag om episoderne samt en online fodboldskole, hvor man kan lære fodboldteknik og se, hvor man finder det nærmeste pigefodboldhold i sit eget alderstrin.

Serien er produceret af Helle Faber for Monday Media & TV i samarbejde med DR og Det Danske Filminstitut.

Første afsnit af "Fodboldpigerne" bliver vist på DR Ramasjang torsdag den 25. februar kl. 19.30, og de følgende fem tordage kan man følge pigerne. Serien  kan også ses som korte "webisodes" på www.dr.dk/fodboldpigerne.