Premiere på Fuglejagten

PREMIERE. Christian Dyekjærs familiefilm "Fuglejagten" kan opleves over hele landet.

Christian Dyekjærs "Fuglejagten" får dansk premiere i dag. Filmen handler om Victor og hans far, Jesper, der er vilde med fugle.

Sammen med en masse andre familier deltager de i den store årlige fuglejagt, hvor det gælder om at spotte og fotografere den mest sjældne fugl. Victor har ikke så mange venner og er altid den evige toer, men satser på at vinde i år, fordi hans værste konkurrent - den opblæste Daniel - har brækket benet. Alt lover godt for Victor, lige indtil Daniel pludselig dukker op og straks indtager favoritrollen - selvom han har benet i gips. I panik beslutter Victor sig for at gøre noget, han aldrig skulle have gjort, og en lille smule fusk udvikler sig i løbet af ingen tid til en mega skandale i verdensklasse. De voksne og fuglejagten går helt amok, og Victor får brug for hjælp fra uventet kant...

Oliver Methling Søndergaard spiller filmens hovedrolle. Lars Brygmann, Jesper Asholt og Nicolas Bro er at finde blandt voksenrollerne.

"Fuglejagten" er produceret af Maja Dyekjær og Anders Toft Andersen for Nimbus Film med støtte fra Det Danske Filminstitut ved filmskonsulent Rasmus Horskjær.

Trailer