Premiere på Gina Jaqueline – midt i en drøm

PREMIERE. Gina Jaqueline udlever drømmen om det frie, ukomplicerede liv som såkaldt 'sugardater'. Men da hun forelsker sig i sin sugardaddy, bliver hendes verden udfordret. Sofie Langes dokumentarfilm ’Gina Jaqueline – midt i en drøm’ får biografpremiere 24. oktober 2018 i samarbejde med DOXBIO.

Danmark kom på fornavn med Gina Jaqueline, da DR3 introducerede serien ’En sugardaters fortælling’, der fulgte Ginas liv med sugardating. Serien blev et af årets mest streamede programmer på DR. Men hvem er egentlig pigen med det vilde liv? Instruktøren Sofie Lange har fulgt Gina Jaqueline igennem to år – før, under og efter hun bliver kendt som sugardater.

’Gina Jaqueline – midt i en drøm’ er en film om en kvinde, der håndterer tilværelsen på sin egen måde, men som må revidere sit liv, da kærligheden uventet river tæppet væk under hende.

I starten er Gina Jaquelines sugardatingliv helt uproblematisk for hende. Da hun siger ja til at medvirke i en dokumentarserie til DR3, fortæller Gina åbent om sin livsstil på tv. Men mens tv-serien bliver til, forelsker Gina sig mod al forventning i sin ene sugardaddy, og hun begynder at miste kontrollen over sin hverdag og sine følelser. Det, hun troede skulle være en kortvarig relation baseret på fordele og sjove oplevelser, er nu gået hen og blevet en intim romance, som hun ikke kan bære skal slutte en dag. Affæren kompliceres yderligere, da tv-serien kommer ud, og Gina bliver en offentligt kendt person. Pludselig har hun noget at miste – en kærlighed hun ikke anede, at hun drømte om. 

Mere end en datingform

”Da jeg mødte Gina første gang, tænkte jeg, at hun var noget helt særligt. Ikke fordi hun sugardatede, men fordi Gina indeholder en dobbelthed, der gør hende enormt menneskelig. Hun er noget af det mest ærlige og direkte, jeg nogensinde har mødt, og samtidig har hun behov for at lyve over for sig selv. Det gør Ginas historie større og mere universel end en datingform. Hun er ekstrem i alt, hvad hun gør, og på trods af vores forskelligheder, spejler jeg mig nemt i hende,” fortæller Sofie Lange i en pressemeddelelse.

Filmen er instrueret af Sofie Lange og produceret af Ole Rahbek for Pineapple Entertainment med støtte fra DR3 og Det Danske Filminstitut ved konsulent Ulla Hæstrup. 

Premiere

Hvad: Dokumentaren ’Gina Jaqueline – midt i en drøm’

Hvornår: Onsdag 24. oktober 2018

Hvor: I udvalgte biografer gennem DOXBIO