Premiere på klassefesten

PREMIERE. I "Klassefesten" må tre gamle venner erkende, at man på et tidspunkt er nødt til at blive voksen. Niels Nørløv Hansens komedie har premiere i dag.

"Klassefesten" tager pulsen på den moderne mand, i det øjeblik han opdager, at han ikke længere er 18 år, men i stedet har fået læsebriller, lammetæv af kærligheden og lange hår de mest lyssky steder.

De tre gymnasiekammerater Niels, Andreas og Thomas er inviteret til det obligatoriske 25 års jubilæum. Egentlig har Niels og Andreas slet ikke lyst til at deltage, men Thomas er af en helt anden mening. Han har arrangeret alle tiders weekendtur med drinks, damer og dampbad. Spørgsmålet er, om de overlever det københavnske natteliv, og om de overhovedet når frem til klassefesten.

Filmens tre hovedroller spilles af Nicolaj Kopernikus, Troels Lyby og Anders W. Berthelsen. Blandt de øvrige rolleindehavere er Therese Glahn, Camilla Søeberg, Signe Skov, Mira Wanting, Lene Nystrøm, Søren Bregendal.

Claudia Boderke og Lars Mering har skrevet filmens manuskript, og Tomas Radoor og René Ezra producerer for Nordisk Film med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Premiere 13. oktober

Trailer

Tags: Klassefesten