Premiere på Law of the Jungle

PREMIERE. Mandag den 28. november i 20 biografer landet over. I Michael Christoffersens dokumentarfilm "Law of the Jungle" sætter lokalbefolkningen i Perus jungle sig op mod et olieselskab, der har planer for deres område.

Mandag den 28. november er der verdenspremiere på Michael Christoffersens dokumentarfilm "Law of the Jungle". Dox-On-Wheels viser filmen i 20 biografer landet over i samarbejde med Operation Dagsværk, og der er gratis adgang.

Dybt inde i Perus jungle bliver en fredelig demonstration mod et multinationalt olieselskab brutalt angrebet af politisoldater. I kampens hede dør en politimand, og det får soldaterne til at fange lederne og efterfølgende anklage udvalgte syndebukke for mord. Anført af deres unge leder, Fachin Ruíz, beslutter de anklagede sig for at bevise deres uskyld – og for første gang tvinges regeringen og olieselskabet for alvor til at lytte.

Instruktøren er den prisbelønnede Michael Christoffersen, der er kendt for de internationale dokumentarfilm "Slobodan Milosevic – Præsident under anklage" og "Manden der ville redde Saddam". Filmen er koinstrueret af Hans la Cour, og Stefan Frost og Henrik Underbjerg har produceret for Radiator Film i samarbejde med Finn Mathiasen fra ABC Film med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Læs interview med instruktøren: Hvor jungleloven hersker

"Law of the Jungle"
Mandag den 28. november

Deltagende biografer og visningtider
Billet er ikke nødvendig – bare mød op i en af de 20 deltagende biografer. 

Trailer