Premiere på Limbo

PREMIERE. "Limbo" kan ses i biograferne Grand, Øst for Paradis og Biffen i Aalborg fra torsdag den 31. maj.

"Limbo" er en koproduktion mellem Norge, Danmark, Sverige, Trinidad og Tobago. Filmen handler om livet i en norsk familie i 1970'erne, som pga. farens arbejde bliver udstationeret i Trinidad. Især hustruen Sonja har svært ved at finde sig til rette i dette limbo mellem hjemlandet og det fremmede.

Der er generel enighed blandt de danske anmeldere om at tildele filmen 4 ud af 6 stjerner, bortset fra Berlingske, der giver den 2 stjerner og Politiken der topper med 5 ud af 6 stjerner. Her skriver Louise Engberg Sonne:    

"Bravo for en debutfilm, norske (men danskuddannede) Maria Sødahl har begået. Så fine karaktertegninger og så stemningsfulde billeder i en lille, tætspundet fortælling, der samtidig tegner linjer ud til næsten alt det store i livet, skal man lede længe efter".

Den norske instruktør Maria Sødahl er uddannet instruktør fra den Danske Filmskole i 1993, og "Limbo" er hendes første spillefilm. Filmens fotograf Manuel Alberto Claro og produktionsdesigneren Niels Sejer er desuden begge danske. "Limbo" har modtaget støtte fra Det Danske Filminstitut.   

"Limbo" har premiere i dag i Grand Teatret i København, Øst for Paradis i Aarhus og Biffen i Aalborg.

Se trailer:

Limbo-plakat-web