Premiere på Magi I Luften

PREMIERE. Simon Stahos musical "Magi I Luften" er en hitspækket hyldest til den smukke ungdom. Filmen har premiere i dag den 23. juni.

Simon Stahos spektakulære og romantiske musical åbner i dag i biografer over hele landet.

I "Magi I Luften" er fire bedste venner på 16 år på vej ud i natten – og når solen står op, vil deres liv være forvandlet for altid. Daniel er håbløst forelsket i Lina, men Lina er håbløst forelsket i sig selv og i rockstjernen Niklas Ravn. Terese vil give sin mødom til Stefan, men Stefan vil hellere ud af skabet – ud til Daniel, som i øvrigt heller ikke er helt afvisende over for Terese.

Alt kan ske og vil ske i løbet af denne ene hæsblæsende nat til tonerne fra nogle af de seneste årtiers største danske hitmagere som Gasolin, D-A-D, Dizzy Mizz Lizzy, Østkyst Hustlers, Lars H.U.G., Anne Linnet, Sort Sols Steen Jørgensen, John Mogensen, Danseorkestret, Gnags, One Two, News, Lis Sørensen m.fl.

"Magi I Luften" er produceret af Jonas Frederiksen for Zentropa med støtte fra Det Danske Filminstitut. Blandt de medvirkende er Emma Sehested Høeg, Victoria Carmen Sonne, Gustav Hintze og Anton Honik.

Læs mere på filmens facebookside.

Trailer