Premiere på Niko 2

PREMIERE. Rensdyret Niko får en ny stedfar og en irriterende paplillebror i den finsk-dansk-tysk-irske animationsfilm "Niko 2 – de flyvende brødre". Se hvordan vor unge flyvende helt tackler sin nye familie, når filmen får premiere i de danske biografer i dag.

Julemandens unge rensdyr Niko bor alene med sin mor. Da hun får en kæreste, får Niko også en ny halvbror, Jonni, som han ikke er ret glad for. En dag tager Niko ud og leger med sine venner og efterlader Jonni. Men da de kommer tilbage, er Jonni blevet kidnappet af Hvide Ulv, der vil besejre rensdyrene for at tage magten over vildmarken.

"Niko 2 – de flyvende brødre" er opfølgeren på Michael Hegner og Kari Juusonen "Niko og de flyvende rensdyr" fra 2008, der blev set af 91.000 herhjemme og solgte flot i bl.a. Tyskland og Frankrig.

Andet kapitel om Niko er instrueret af finske Kari Juusonen og danske Jørgen Lerdam. Emil Boda Spallanzani, Camilla Bendix, Nicolaj Kopernikus, Simon Gustav Ulfsgaard og Annette Heick har lagt danske stemmer. Filmen kan ses i både 2D og 3D.

"Niko 2 – de flyvende brødre" er produceret af finske Animaker og koproduceret af danske Anders Mastrup for A.Film med koproduktionsstøtte fra Det Danske Filminstitut.

Trailer

Niko 2 plakat