Premiere på Selvhenter

PREMIERE. Komedien 'Selvhenter' får premiere den 7. marts. Filmen er skrevet af brødrene Magnus og Emil Millang.

De to Millang-brødre står bag filmens manuskript, som bygger på deres eget tab af en alkoholiseret far. De indtager ligeledes de to hovedroller som Magnus og Emil, mens Magnus Millang yderligere formidler den personlige historie som filmens instruktør.

Det umage brødrepar, Emil og Magnus, rejser til Spanien for at hente liget af deres fordrukne og nu afdøde far hjem. Hvad Emil ikke ved er, at Magnus kun er taget med for at få fat i faderens værdifulde Rolex ur, så han kan redde sin blødende økonomi. Men transporten af en død far viser sig at ville koste over 70.000 kr. Magnus overtaler derfor en modvillig Emil til at stikke af med faren skjult i en tagboks på toppen af en alt for lille lejebil. Snart er de to på vild flugt fra politiet og fars sidste rejse får også mange andre lig i lasten til at vælte ud mellem de to brødre.

Ud over Magnus og Emil Millang besættes filmens bærende roller af komikerduoen Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag kendt fra serierne ’29’ og ’30’. 'Selvhenter' er produceret af Elise Lund Larsen og Christian Steengaard Potalivo for Miso Film med støtte fra Det Danske Filminstitut ved konsulentordningen.