Premiere på Superclásico

PREMIERE. Brønshøj møder Buenos Aires i skilsmissekomedie med Paprika Steen og Anders W. Berthelsen. Den har premiere den 17. marts.

Anna er gået fra Christian, der afgjort har trukket det korteste strå. Hans søn er som en fremmed og hans vinforretning på randen af konkurs, mens hans kone lever livet som succesrig fodboldagent i Argentina.

Anna skal snart giftes med Juan Diaz, en af Argentinas bedste fodboldspillere. Men inden Christian sætter sin underskrift på skilsmissepapirerne, vil han snakke tingene ud med Anna i Buenos Aires.

Det bliver et gevaldigt kultursammenstød for fodboldhaderen Christian. Han forsøger desperat at genvinde Anna, mens byen er i kollektiv ekstase over det forestående klassiske opgør mellem landets to bedste hold, "Superclásico".

Paprika Steen og Anders W. Berthelsen spiller hovedrollerne i deres første film sammen. Instruktør Ole Christian Madsen stod bag "Flammen & Citronen", "En kærlighedshistorie" og "Prag". Med "Superclásico" debuterer han i komediegenren. Den fyrige og entusiastiske Juan spilles af den argentinske soapstjerne Sebastián Estevanez.

Ole Christian Madsen og Anders Frithiof August har skrevet manuskript, og Lars Bredo Rahbek og Signe Leick Jensen har produceret for Nimbus Film med støtte fra Det Danske Filminstitut. 

Trailer

Tags: Superclasico