Premiere: Simon & Malou

Fredag den 30. oktober får den romantisk komedie "Simon & Malou" premiere – en film om det moderne menneskes skærmydsler og favntag med livet i kærlighedens overhalingsbane.

I "Simon & Malou" tvinger omstændighederne den ustrukturerede børnebogsforfatter Simon til at dele sin lejlighed med den smukke karrieremindede svenske advokat Malou. Selv om de er hinandens diametrale modsætninger, nærmer de sig mere og mere hinanden. Og når modsætninger mødes opstår sød musik… Mødet mellem de to sætter en lavine af uforudsete begivenheder i gang, der vil ændre deres liv for evigt.

"Life is what happens to you while you’re busy making other plans" John Lennon

Til filmen er lavet et soundtrack med store klassikere i nye versioner. Kunstnerne bag er en række af store danske musikere, heriblandt C.V. Jørgensen, Tim Christensen, Steen Jørgensen, Sune Wagner og Jonas Bjerre.

"Simon og Malou" spilles af Dejan Cukic og Tuva Novotny. Filmen er produceret af Eva Juel Hammerich og Nina Lyng for Nepenthe Film ApS. Teknisk instruktør er Theis Mølstrøm Christensen. "Simon & Malou" har modtaget lanceringsstøtte fra Det Danske Filminstitut.